Розовите комунисти водят фашизъм със себе си. Свободата не е

...
Розовите комунисти водят фашизъм със себе си. Свободата не е
Коментари Харесай

Москов: Розовите комунисти водят фашизъм със себе си |

Розовите комунисти водят фашизъм със себе си. Свободата не е да има бежови травестити на Лъвов мост, а да има спокойна среда за избор и житейско съревнование. Това съобщи в предаването “Денят стартира с Георги Любенов ” по Българска национална телевизия доктор Петър Москов - водач на " Консервативно обединяване на десницата " и лидер на кандидат-депутатската листа на партията в 3 МИР - Варна.

В хода на акцията, партия КОД продължава да разобличава опитите на новия розов комунизъм да подчини жителите на един лъжовен и неосъществим свят. КОД е против розово демократичните ексцесии в България и в Европейски Съюз, изясни той.

Според него това са новите, преоблечени в розово комунисти, които водят фашизма със себе си.

" Те основават неистина. Лъжат по какъв начин стоят нещата в живота. Не, тъждество няма. Един интелигентен, работлив и просветен човек не дължи интеграция, с цел да се изравни с мързеливия, глупавия и неукия. КОД упорства да разобличим и да се надигнем против тази неистина ", сподели някогашният модернизатор и здравен министър в кабинета Борисов-2.

Той доразви тезата си:

" Те разградиха страната и го направиха умишлено. Сега споделят, че мафията е превзела страната. Не, мафията не я е „ превзела “, тъй като там, където няма страна, всичко е мафия. Не може да лъжеш хората, че ще оправиш всичко, като сменят този или оня, а в това време да разграждаш страната и да я лишаваш от всякаква опция за надзор. Това е неистина. Там, където има мощна държавност, мафия няма. "

Москов се опълчи на обвиняванията, че партията му е фашистка.

" Обвиняват ни, че сме фашисти. Не, КОД не е фашистка партия. Фашизмът се ражда от хаоса и от неналичието на правила. Фашизмът поражда точно, когато няма партии като КОД, които да се борят за правила, за подредена страна, за успокоение и независимост на избора. КОД е за мощна страна, която да подреди обществото и да наложи правдивост. Свободата е ред и спокойна среда за избор и житейско съревнование, а не да има бежови травестити на Лъвов мост ", добави той.

Според Москов на България са нужни не замяна на хора по високите постове, а декомунизация и лустрация за разкъсване на връзките със старите комунисти, които през днешния ден се преобличат като либерали и ни не разрешават да мислим свободно, да избираме свободно, даже да дишаме свободно, тъй като по този начин сме увеличавали „ въглеродния отпечатък “.

" Като доктор, ще поясня, че човек който не „ оставя въглероден отпечатък “ умира ", сподели още водачът на КОД.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР