Ройтерс днес се майтапи с българския премиерин Борисов, който козирува

...
Ройтерс днес се майтапи с българския премиерин Борисов, който козирува
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Козируването е обида за България

”Ройтерс ” през днешния ден се майтапи с българския премиерин Борисов, който козирува на сътрудниците си в Брюксел - на Урсула фон дер Лай/н/ен, на Себастиан Курц и други и им маха с ръка като пазач. И без да желая, си припомням фотографията на цар Борис Трети Обединител, който единствен не подвигна ръка в нацистки привет покрай тогавашния съдружник на България.
А през днешния ден, български политик унижава Родината ни по този безразсъден и неподобаващ метод.

Борисов сега въплъщава България. Нас ни гледат в негово лице. И сходно подчинено и лакейско държание накърняват и националния суверенитет и подкопават престижа на българите и страната ни като суверенна и самостоятелна. Излагацията е на най-високо международно равнище!

Борисов постоянно е бил мутра. И си е мутра. Мачка слабите и се мазни на мощните. И тъй като осъзнава, че само поддръжката на европейските му и американски господари го пази от българския народ, козирува и се търкаля като пуделче пред тях!

Той ще си отиде. По доста противен метод. Но по-неприятното е, че имиджът на България десетилетия наред ще бъде оскърбен от един нерешителен цървул, докопал се до властта благодарение на царчето Симеончо, който царствено си отмъсти на българския народ за изгонването си преди десетилетия.

Елена Гунчева

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР