Ройс се завръща за националния отбор на ГерманияАтакуващият полузащтник на

...
Ройс се завръща за националния отбор на ГерманияАтакуващият полузащтник на
Коментари Харесай

Ройс се завръща за националния отбор на Германия

Ройс се завръща за националния тим на Германия
Атакуващият полузащтник на Борусия Дортмунд Марко Ройс ще се завърне за Германия, откакто пропусна срещите на Бундестима през октомври заради травма. Той се причислява към бранителя на Челси Антонио Рюдигер и халфовете на Байер Леверкузен и Байерн Мюнхен Кай Хаверц и Леон Горецка, които също попадат в състава на Йоахим Льов след излекувани контузии.

За Маншафта следва другарски мач с Русия на 16 ноември в Лайпциг и домакинство на Холандия в Гелзенкирхен в последна среща от шампионата Лига на нациите. Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос ще се причисли към германците след дуела с Русия, откакто получи отмора от Льов. На вратарския пост Марк-Андре Тер Стеген няма да пътува с отбора, с цел да се възвърне от проблем в рамото. Тримата, които са включени в тима, са Мануел Нойер, Кевин Трап и Бернд Лено. Жером Боатенг също получи отмора след консултация със селекционера на Бундестима.

В групата на Германия водач е международният първенец Франция с актив от седем точки от три мача, до момента в който Холандия е на втора позиция с три пункта от две изиграни срещи. Германците от своя страна са на дъното с актив от точка след трите си дуела. Ако,,лалетата “ не победят,,петлите “ на 16 ноември,то тогава немците ще запазят очакванията си живи да не изпаднат от лига А.

Преди мача с Холандия, Германия приема вкъщи Русия. Маншафтът има пет победи в последните си шест мача с,,Сборная “, като другият мач приключи при тъждество. В последната среща сред двата тима Германия победи с минималното 1:0 през октомври 2009 в Москва. Срещу Холандия, възпитаниците на Йоахим Льов имат 15 победи, при 15 равенства и 11 триумфа за,,оранжевите “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР