Рой Кийн позорно извика трима играчи на Арсенал след поражение

...
Рой Кийн позорно извика трима играчи на Арсенал след поражение
Коментари Харесай

Какво се случи с тримата „проблемни играчи“, които Рой Кийн назова и засрами в Арсенал

Рой Кийн позорно извика трима играчи на Арсенал след проваляне от Ливърпул през 2020 година, като никой от триото в този момент не е в клуба.

Кийн похвали Киърън Тиърни, Дейвид Луис и Роб Холдинг за представянето им при провалянето с 3-1 от Червените. Поражението пристигна по време на първите няколко месеца на Микел Артета отпред на Артилеристите, като Кийн настояваше, че имат да извървят дълъг път.

Обсъждайки Арсенал след този мач, Кийн сподели пред Sky Sports: „ Няма изплъзване от това, само че той въпреки всичко ще желае усъвършенстване. Ръцете му са вързани, което е огромен проблем, тъй като той към момента се нуждае от още няколко играчи.

" Тази вечер още веднъж видяхме това в отбрана – към момента мисля, че Дейвид Луис, Кийрън Тиърни и Роб Холдинг, над тях има огромни въпросителни. Луис към момента има тази неточност в себе си. "

Тирни в последна сметка загуби мястото си в състава от Александър Зинченко преди сезон 2022/2023. Тъй като възможностите той да си върне мястото бяха дребни, той избра да се причисли към Реа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР