Рой Ходжсън е готов да се оттегли като шеф на

...
Рой Ходжсън е готов да се оттегли като шеф на
Коментари Харесай

Рой Ходжсън `се оттегля` като шеф на Кристъл Палас, след като беше приет в болница

Рой Ходжсън е подготвен да се отдръпна като началник на Кристъл Палас, откакто беше отведен в болница в четвъртък, като неговият заместител към този момент е спретнат.

Бившият управител на Англия сега се любува на втория си интервал на Selhurst Park, само че Оливър Гласнър е подготвен да го наследи. Известно е, че Ходжсън остава в устойчиво положение, откакто се е нуждаел от здравно лекуване, откакто се е почувствал зле по време на подготовка.

Председателят на двореца Стив Париш беше до 76-годишния мъж, когато той беше откаран в болница, само че Guardian отчет, той се чака да удостовери, че Ходжсън ще се отдръпна от поста си за последните четири месеца от контракта си и ще бъде сменен от Гласнър.

Гласнър изведе Франкфурт до Лига Европа през 2022 година и към момента може да бъде доказан като идващия началник на Eagles преди мача с Everton в понеделник, само че е малко евентуално той да поеме управлението. Асистентите на Ходжсън Рей Луингтън и Пади Маккарти подлагаха играчите на крачка през тази се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР