Роуз Лесли, най-известна с ролята си в Игра на тронове,

...
Роуз Лесли, най-известна с ролята си в Игра на тронове,
Коментари Харесай

Роуз Лесли разказва как съпругът й Кит Харингтън се пребори с алкохола

Роуз Лесли, най-известна с ролята си в „ Игра на тронове ”, се появи на корицата на списание Harper`s Bazaar и приказва в изявление за битката на брачна половинка си Кит Харингтън с алкохолната взаимозависимост.

За алкохолизма на Харингтън, който в същия сериал изигра една от основните функции на Джон Сноу, стана известно през 2019 година след края на фотосите.

Според Лесли, артистът се справил с този проблем, присъединявайки се към общността на анонимните алкохолици .

„ Общността на анонимните алкохолици му разреши да почувства, че не е самичък, да почувства, че може да бъде чут. И в случай че не беше рехабилитацията, в този момент щеше да е в напълно друго положение ”, счита Лесли.

Тя призна, че брачният партньор й самичък е взел решението да се пребори със зависимостта:

„ Научих доста за пристрастяването. Но единствено от него зависи дали ще реши да пие още веднъж. Никой не може да го спре, в случай че реши да направи нещо. Не ползвам напън. Той е виновен за дейностите си и аз не би трябвало да го проследявам ”.

Проблемите на Кит Харингтън с алкохола стартират по време на фотосите на " " . Той взе участие в сериала към 10 години и това, съгласно признанието му, беше съществено тестване за него. Той призна в изявление, че това, което му се случи по време на фотосите, „ е травматично “, както и това, което се случи след края на фотосите. Харингтън добави, че се усеща извънредно и се срами от себе си.

След края на фотосите той прекрати актьорската си кариера за една година и постъпва в рехабилитационен център за лекуване от алкохолна взаимозависимост и меланхолия.

Очевидно Кит Харингтън е съумял да се оправи с казуса си: Роуз означи, че от няколко години двамата живеят в умереност .

Кит Харингтън и Роуз Лесли се ожениха през 2018 година, откакто работиха дружно на снимачната площадка на „ ”, превъплъщавайки се в любовници. Синът им се роди през февруари предходната година.

Вижте още:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР