Роуз Ейлинг-Елис призна, че е с разбито сърце“ и уплашена“,

...
Роуз Ейлинг-Елис призна, че е с разбито сърце“ и уплашена“,
Коментари Харесай

Сърцераздирателният отговор на Роуз Ейлинг-Елис на новото „лечение на глухота“, когато Джовани Пернис протяга ръка

Роуз Ейлинг-Елис призна, че е „ с разрушено сърце “ и „ уплашена “, когато нейният сътрудник от Strictly Come Dancing Джовани Пернис протегна ръка, с цел да показа своето поддържа.

Победителят от The Strictly показа обява, разкриваща мощните си усеща, откакто стана ясно, че 18-месечно момиче, родено глухо, към този момент може да чува след първото в света изпитване на генна терапия. Роуз показа своя фотография като дете в Instagram дружно със заглавия за генната терапия.

В дългия пост тя написа: „ Ето фотография на мен като малко дете. Ако бях родена няколко години по-късно, животът ми можеше да бъде доста друг Чувствах се ужасено и разрушено. Нека обясня за какво. “

„ Представете си свят, в който всички са „ естествени “. Какво ще стане с нашата история, нашата просвета и еднаквост? Ще бъдем ли последното глухо потомство и ще се озовем някъде в музей? " Роуз продължи.

„ Глухите хора са съществували през цялата човешка история. Кой взема решение, че животът им не си коства да бъдат инте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР