Ротациите на Саша Илич по състава на ЦСКА до голяма

...
Ротациите на Саша Илич по състава на ЦСКА до голяма
Коментари Харесай

Бамба повежда червената атака в Базел?

Ротациите на Саша Илич по състава на ЦСКА значително ще спрат довечера за реванша с Базел. Дотук сърбинът постоянно изненадваше с някое ненадейно име в стартовата си единайсеторка в Лигата на конференциите – против Македония ГП с Назон в Скопие и младоците Бауренски и Минков в София, против Сейнт Патрикс у дома с други досегашни младежи – Асен Дончев и Християн Петров, а в Дъблин пък на върха на офанзивата стартира Морено, напомня " Мач Телеграф ".

Наказанието на Брадли де Нойер за двата мача с Базел пък трансформира 20-годишния Християн Петров в откритието на вечерта, откакто централният защитник се оправи чудесно на позицията на левия бек. Отделно мощната групова игра на на практика всички стартирали футболисти на Националния стадион на процедура бетонира местата им и за реванша.

С едно изключение – допустимо е присъединилият се стремително от аварийна пейка Дауда Бамба да получи доверието на Илич и да поведе „ армейската “ офанзива вместо Браян Морено.

Котдивоарецът с норвежки паспорт записа два мача за ЦСКАдотук, все в Европа, влизайки за по половин час против Сейнт Патрикс и Базел.

При подобен сюжет Морено ще се появи след почивката, като колумбиецът потвърди, че сполучливо влиза в ролята на жокер. Трите му гола за ЦСКАдотук са все като запаса – с Локо Сф (1:1), Берое (5:1) и Септември (1:0). Слави Шопов се завърна в групата след прекаран вирус, само че дружно с Туфегджич ще правят отстъпка плеймейкърската роля на Линдсет, а по крилата отново ще бъдат Йомов и Гарсес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР