Роскосмос ще сключи мащабно споразумение за сътрудничество с африканските страни.

...
Роскосмос ще сключи мащабно споразумение за сътрудничество с африканските страни.
Коментари Харесай

Русия търси сътрудничество с Африка и в Космоса

" Роскосмос " ще сключ и огромно съглашение за съдействие с африканските страни. Подписването му ще стане през юли на форума Русия-Африка на 27-28 юли. Това заяви Юрий Борисов, началник на държавната корпорация, представен от " Интерфакс ".

Делегация на държавната корпорация, ръководена от Борисов, посети Арабска република Египет.

" В навечерието на този конгрес, ние сме на обиколка в африканските страни и се разбрахме с сътрудник от египетската организация, че ще подготвим съглашение, обхващащо необятен набор от вероятни взаимоотношения в галактическата промишленост ", сподели Борисов.

" Обсъдихме вероятните способи за съдействие и сме безусловно сигурни, че ще изградим дълготрайно надеждно съдействие освен сред галактическите организации на двете страни, само че и в мащаба на Африканската галактическа организация ", сподели ръководителят на Египетската галактическа организация Шериф Седки.

Държавната корпорация също по този начин заяви, че ръководителите на галактическите организации на Руската федерация и Египет са разискали " на практика нужните правила и правила, нужни за развиването на руско-египетското съдействие в региона на проучването и проучването на галактическото пространство, производството и изстрелването на галактически кораби, създаване на пилотирана стратегия, наземна галактическа инфраструктура ".
 Газпром желае да стъпи в Африка
Газпром желае да стъпи в Африка

Енергийният колос е подготвен да предложи своя опит и технология

Припомняме, че на 23 юни беше обявено, че съветският енергиен колос " Газпром " е отворен за градивни оферти от африканските народи и е подготвен да им предложи своя опит и технология.

" По-широкото потребление на природен газ ще помогне на Африка да реши редица проблеми, от стопански до обществени и екологични. Убедени сме, че е от значително значение за Африка да открие всички преимущества на този тип гориво. Виждаме капацитет в съдействието с африканските страни и ние можем да им предложим нашата неповторима експертиза и нашия опит в технологиите ", посочи Дмитрий Хандога. 

По думите му " Газпром " е отворен за разискване на градивни и взаимноизгодни оферти, които биха могли да улеснят икономическото развиване и да подобрят живота на хората в африканските страни.

Според експертни оценки Африка ще генерира над 60% от растежа на международното население до 2050 година Очаква се районът да претърпи забележителен стопански напредък, който ще бъде съпроводен от двукратно нарастване на потреблението на сила, по-специално търсенето на природен газ ще се усили 2,5 пъти. Увеличаването на производството на природен газ ще помогне да се отговори на възходящото търсене на газ на африканския континент. Към днешна дата обаче по-голямата част от газа, създаден в Африка, се изнася в чужбина, показват от Газпром.
 Русия приветства напъните на африканските водачи за реализиране на мир в Украйна
Русия приветства напъните на африканските водачи за реализиране на мир в Украйна

Диалогът ще продължи, Кремъл счита, че има оферти, които могат да бъдат изпълнени

Преди това африканските водачи посетиха Украйна и Русия с готовност да посредничат за уреждането на спора и слагане завършек на войната. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР