Росица Пейчева ошашави почитателите си, след като се разбра, че

...
Росица Пейчева ошашави почитателите си, след като се разбра, че
Коментари Харесай

Народната певица Росица Пейчева ражда на 50, вече е в напреднала бременност

Росица Пейчева ошашави феновете си, откакто се разбра, че чака бебе. Днес тя е на 50 години, само че това по никакъв начин не я стопира да граби живота си на макс, даже и да дундурка новородено. В напреднала бременност се появи националната певица и на инат на хорското мнение твърдо е решила да се оправи с непредвиденото предизвикателство.

Сама признава, че ѝ е било мъчно да вземе решение. Предвид възрастта си по-подобаващо би било да се радва на внуци, а не на лични деца. На процедура нейните наследници са огромни хора и съвсем мислят за свои фамилии. Затова и изпълнителката била съществено затруднена да поеме ли този неочакван ангажимент.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Rosica Peicheva (@rosicapeycheva)

Най-напред обаче я подкрепил обичаният ѝ Николай. Сериозна поддръжка получила и от правилния си другар и кум – гримьора Бони. Затова и макар съмненията си се наела с нелеката задача да даде нов живот. По думите ѝ това е най-великото дело на света и сигурно е за положително. Трънливият път напред не тормози Росица Пейчева. Затова тя не счита да се отхвърля и очевидно се любува на чисто човешките неща в живота.

Автор: lupa.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР