Росица, която се премества да живее и учи в Смолян,

...
Росица, която се премества да живее и учи в Смолян,
Коментари Харесай

Българската Полиция Разплете Зловещо Убийство След Цели 3 Десетилетия!

Росица, която се реалокира да живее и учи в Смолян, изчезва безследно през 1991 година, когато е на 31 години. Чакали я да се прибере в родното си село на 7 ноември, само че по този начин и не пристигнала.

И по този начин минават 26 години, до момента в който на 30 август предишното лято служащи се натъкват на злокобната находка - човешки скелет, при ремонт.

" Категорично можем да заявим, че самоличността на жертвата е открита. Тъй като имаме назначена криминалистична ДНК-експертиза, която дава изрично умозаключение, че се касае за дете на лицето, от което сме взели ДНК-проба. Тоест ние можем да потвърдим, че се касае за лицето Росица Лазарова Димова ", съобщи представителят на Окръжната прокуратура в Смолян Недко Симов.

Установено е, че гибелта е породена принудително.

" На потърпевшата са били породени травматични увреждания, които съгласно нас са породени приживе. Трупът е открит при осъществяване на ремонтни действия в хотел " Смолян ", във вентилационна шахта, която се намира на едно от долните равнища на хотела, достъп до което помещение имат единствено стеснен кръг лица от обслужващия личен състав. И мястото където е открит, методът, по който е бил затулен трупът, ни насочва навръх този извод, че се касае за съзнателно породена гибел ", добави той.

Дълги години майката чакала щерка ѝ да се появи на вратата, а в този момент чака да погребе останките ѝ. Ще ги постави в гроба на татко ѝ.

В Борово казусът също потресе хората. Разследването към момента не е завършило. От прокуратурата работят по всички версии за определяне на причинителя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР