Росенец става тема, когато няма други аргументи, така от ГЕРБ

...
Росенец става тема, когато няма други аргументи, така от ГЕРБ
Коментари Харесай

ГЕРБ към "Продължаваме промяната": "Росенец" става тема, когато няма други аргументи

" Росенец " става тематика, когато няма други причини ", по този начин от ГЕРБ дадоха отговор на рецензиите на " Продължаваме промяната ", че партията на Борисов е дала " нефтеното пристанище на концесия на цената на три магазина в мола.
 
" Когато няма други причини, внезапно откриват тематика от 2011 година Като няма защо друго да се заловен,  някои политици дебаркират незабавно на " Росенец " и стартират да се въргалят по тематиките, свързани с `Росенец ". А що се отнася до цената на нефт към бензин, дизел, газьол и така нататък, може би  трябва да се беседва с господин Асен Василев, който организира много срещи в " Лукойл " първоначално. Той несъмнено има повече информация както за инфраструктурата, по този начин и за ценообразуването ", разяснява някогашният министър на превоза Росен Желязков.
 
Той напомни, че болшинството в предходния парламент е можело да смени състава на Комисията за защита на конкуренцията.
 
" Смяната е извънредно в пълномощията на Народното събрание. Както предишното болшинство съумя да промени закона, имаше и опцията да гласоподава и промени в състава на комисията, само че трябваше да го направи по транспарантна процедура, която явно не им се отдаде. Ако желаеха, можеха да сменят състава на комисията, само че явно, те или не могат, или не желаят, с цел да имат дъвка ", установи някогашният народен представител.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР