Росен Плевнелиев се подготвя да става дядо, научи HotArena. Най-големият му

...
Росен Плевнелиев се подготвя да става дядо, научи HotArena.
Най-големият му
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев се подготвя да става дядо, синът му е лудо влюбен в красива блондинка

Росен Плевнелиев се приготвя да става дядо, научи HotArena.
Най-големият му наследник Асен от някогашната му половинка Юлияна е бясно влюбен в красива русокоска. Макар връзката им да е от скоро, наследникът на екс президента към този момент е студент и мисълта за женитба и семейство по никакъв начин не му е непозната.
Младежът следва в чужбина, само че се прибира у нас за всяка почивка.
Дали към този момент е срещнал избраницата си с родителите си, не е ясно, само че и двамата са безапелационни,
че са разкрили любовта.

Напук на новите технологии, Асен не обича да показва любовта си обществено в обществените мрежи. Въпреки това Плевнелиев-младши се изкуши да честити рождения ден на обичаната си с тяхна обща фотография и малко любовно обръщение.
От фрагмента излиза наяве, че двамата се обръщат един към различен с любовното „ бебе “. Асен към този момент е решил да прекара идващото лято с изгората си в България. Миналата година за първи път той избра да летува с другари на морето, вместо да е с майка си или новото семейство на татко си.
За изненада на всички, той избра не фамилното имение в Гърция, а Созопол, където събираше погледите на дввойките по плажа. Младият мъж се е трансформирал в строен юнак – възмъжал и очевидно наследил чертите на майка си Юлияна.

Плевнелиев-младши поддържа физиката си с футбол и постоянни тренировки във фитнеса, предават от Ретро.
Припомняме, че най-големият наследник на Росен Плевнелиев предходната година претърпя тежка травма в Италия. Асен Плевнелиев се беше наранил по време на футболен мач в град Верона, където тренираше на състезателен лагер дружно със своите съотборници. Дори известно време той беше отвън терена.
Подобни са фантазиите и на наследника на сегашния президент Румен Радев, който също мечтае за футболна кариера.
Георги Радев наскоро също се изяви отвън рамките на България и впечатли испански футболни светила с поредност от голове по време на камп във Валенсия.
Инфо: ХотАрена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР