Росен Плевнелиев, президент на България 2012-2017 година коментира пред НоваТВ,

...
Росен Плевнелиев, президент на България 2012-2017 година коментира пред НоваТВ,
Коментари Харесай

Плевнелиев познава много добре Петков и Василев, задкулисието не е харвардско, а балканско

Росен Плевнелиев , президент на България 2012-2017 година разяснява пред НоваТВ, че познава доста добре Кирил Петков и Асен Василев . Има подозрения за задкулисие и при финансирането им, не е по харвардски, а по балкански , двамата са ок, само че не се прави по този метод политическа партия.

По думите му " несъмнено е въздействието и връзките с президента Радев при новата групировка на Петков и Василев ", а този, който не съблюдава върховенството на закона, не е демократ . " И да, Румен Радев не е демократ. Защото не съблюдава Конституцията, в която се е клек. Не съблюдава закони, като елементарните български жители. Моралният аспект да се заиграеш с Радев, който не е демократ, а в действителност да претендираш, че си част от демократична България, за мен се губи ".

Плевнелиев описа история от Бостън, когато е разговарял с Дък Бейкър, наследник на държавния секретар и шеф на кабинета на Роналд Рейгън, Джеймс Бейкър, който му споделя американска сентенция: " Зад всяка рецесия в американската история, стоят положителните планове на някой от Харвард ".
 Кирил Петков: Не слушайте и не вярвайте на месии и медиатори
Кирил Петков: Не слушайте и не вярвайте на месии и медиатори

Василев и Петков вършат леви политики с десни цели

" Познавам ги и двамата добре. Но нито са ме питали нещо, нито са ми се обадили. Популярни са, само че дали в Харвард ги учат, че би трябвало някакви емисари подмолно да вървят и да купуват други партии. Аз съм отчаян от два аспекта на техните планове. Така не би трябвало да се вършат политически партии. "

" Разбирам да бяха излезли, да кажат, че имат нови хрумвания, решения за една по-добра България, за смяна. Но когато по този метод, в последния миг, с всички подозрения за екипа на президента Радев, за подмолни пари, които да купуват политически празненство. Не, това не е по харвардски, това е по балкански ", изясни Плевнелиев.

Ако Петков и Василев го бяха потърсели за съвет, щял да ги предизвести да заобикалят популизма .

" Не може с леви цели да реализираме десни ползи или противоположното. Или сте десен политик или сте ляв политик. Повече от ясно е, че те ще се нареждат в ляво център ".

За президент би трябвало честен човек, врач на обществото, който не ругатни родината си, както Радев.
 Плевнелиев не вижда изчегъртване на ГЕРБ и харесва Кирил Петков
Плевнелиев не вижда изчегъртване на ГЕРБ и харесва Кирил Петков

Правителство на Българска социалистическа партия надали ще има, чака избори 2 в 1
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР