Росен Плевнелиев не поддържал близки отношения с брат си Румен

...
Росен Плевнелиев не поддържал близки отношения с брат си Румен
Коментари Харесай

Плевнелиев не покани брат си Андрей на сватбата с Деси Банова

Росен Плевнелиев не поддържал близки връзки с брат си Румен и неговите двама синове, научи HotArena.

Нито баткото на някогашния президент, нито племенниците му бяха удостоени с предложения за събитието на годината – сватбата му с Деси Банова.

Преди да стане татко, Росен се отнасял към децата на брат си като към свои. Съветвал ги и им оказал помощ да поемат по сложния житейски път, само че през днешния ден били хладни един към различен. С брат си някогашният държавен глава също общувал по-скоро делово, тъй като Румен не одобрявал изцепките в персоналния му живот. Баткото на Плевнелиев се оказа не по – малко богат от него, писа „ Ретро “.

Според осведомени той също имал парцел в елитния затворен комплекс „ Резиденшъл Парк “, където Росен и Деси сега живеят. После го продал, само че вложил в друго жилище, което се намирало на метри от резиденцията. За него се разбра, когато преди известно време стана обект на нагли крадци, които отмъкнаха оттова полезности за хилядарки, а с цел да открие апашите, баткото на президента стартира свое следствие и ангажира даже „ Господари на ефира “. Освен това Румен бил притежател на други жилища в столицата, Пловдив, Гоце Делчев, Тетевен, които отдавал чартърен.

Макар да е квалифициран атомен инженер, който дълги години бил на гурбет в Австралия, все още въртял разцъфтял строителен бизнес. Последният му план разбунил духовете в родния му Благоевград и насъскал съгражданите му против него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР