Росен Петров празнува рожден ден за първи път като татко

...
Росен Петров празнува рожден ден за първи път като татко
Коментари Харесай

Росен Петров за Слави: Той е енергиен ВАМПИР!

Росен Петров чества рожден ден за първи път като баща на 24 юли, а до него бяха двете най-важни дами в живота му - преди малко родената Славея, която е кръстена на майка му, и дамата до него Десислава Нешева . Младата докторка по генетика го направи баща преди по-малко от три месеца, а от фотографията на бебето и щастливия баща се вижда, че то има доста повече коса от него. Както и че обича да си хапва, а бузите му са идеални за целувки.

Петров обаче не изоставя работата си в телевизия „ България он еър “ и всяка неделя води предаването „ Операция история “, в което опитва да предвижда бъдещето на страната ни, знаейки предишното й. „ Опитваме се да разберем какви сме били ние българите в предишното, с цел да можем да разберем какви сме през днешния ден и най-важното - какви може да бъдем на следващия ден “, изяснява концепцията на предаването някогашната дясна ръка на Слави.

Със сигурност той има за какво да се ядосва, че се раздели с Трифонов , тъй като в този момент можеше да е на мястото на Тошко Йорданов като водач на най-голямата парламентарна група. Именно сегашният млад баща бе цели осем години основен сценарист на „ Шоуто на Слави Трифонов “ и съучастник на Слави във компанията „ Седем-осми “, продуцент на предаването, написа " Минаха години ".

„ С екипа на шоуто в действителност се усещах най-добре. А и ние със Слави бяхме съдружници. Малко хора знаят този факт. Бяхме като братя, след това не срещнах подобен човек. Напуснах го, тъй като когато си толкоз години с един човек, се получават натрупвания в общуването. Имах упоритост. Исках да видя какво мога да направя самичък. Девет години бях в „ Шоуто на Слави “ всеки ден. Не се усещам за нищо отговорен пред Слави. Каквото той ми е дал на мен, това и и аз съм му дал. Стоял съм до него като канара. Той също. Ясно е, че Слави не е елементарен човек. Той е могъщ, иззема сила. По принцип съвсем постоянно е песимистично надъхан. Но сигурно съм един от хората, които сега го схващат най-добре “, разкри преди време някогашната дясна ръка на Дългия.

Петров , който тъкмо като Тошко е ученик на Клacическата гимназия и е търкал чиновете на влиятелното образователно заведение освен с Йорданов, само че и с Иво Сиромахов , Корнелия Нинова и Арман Бабикян, през днешния ден обаче няма късмет още веднъж да седне на парламентарните банки. Преди години Петров влезе в Народното събрание от листата на партията на Николай Бареков - ББЦ, а откакто тя стартира да се разпада, я напусна, само че остана част от парламентарната група. С днешна дата обаче е безапелационен, че напускането на Би Ти Ви и предаването „ Нека приказват “ е било неуместно и импулсивно решение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР