Росен Желязков е кандидатурата на ГЕРБ за председател на 48-ото

...
Росен Желязков е кандидатурата на ГЕРБ за председател на 48-ото
Коментари Харесай

Горанов: Росен Желязков е номинацията на ГЕРБ за председател на НС, не бих преговарял с ПП

Росен Желязков е кандидатурата на ГЕРБ за ръководител на 48-ото Народно събрание. Това удостовери в студиото на “На фокус ” по Нова тв някогашният финансов министър Владислав Горанов.

“Редовно държавно управление ми се коства, че мъчно ще бъде формирано, или най-малко ще бъде мъчно без ГЕРБ. Това обаче не се схваща от останалите партии в Народното събрание. Опитват се да се поставт стигми и да се жигосва партията с максимален избирателен резултат ”, добави още той.

Той отхвърли ГЕРБ да има допирни точки с “Възраждане ”.

“Аз персонално не бих седнал да договарям и с “Продължаваме Промяната ”. Те настояват, че могат да ръководят сами, избират да ръководят с наследниците на някогашните комунисти и с партия, която има доста тежки грехове в предишното. Щом избират това… ”, уточни Горанов.

Борисов от време на време надскача дребните неща, само че аз съм сигурен, че всички би трябвало да се смирят и до момента в който това не се направи, нямаме причини да бъдем снизходителни. Политическа партия настояват, че могат да ръководят сами. Предпочитат да ръководят с наследниците на някогашните комунистии и партии с тежко минало ", изясни Горанов. 

" Това надхитряне кой ще е по-малко отговорен, че няма да има държавно управление, няма смисъл. Нито средствата по европейските фондове, нито бюджета няма да бъде реализиран. Оправданието, че ще вървим на избори, не мога да го намеря.

 

Демократична България е натурален сътрудник на ГЕРБ. Неестествен сътрудник са националистите и левите. Нито една от партиите от Патриотичния фронт не поставяха под въпрос евроатлантизма. Военният министър настояваше за повече разноски за защита. Патриотизмът не значи смяна на курса ", сподели някогашният финансов министър. 

Кандидатурата на Политическа партия за ръководител на Народно събрание още веднъж ще бъде Никола Минчев. “Не познавам господин Минчев, само че той наподобява като един от дребното уравновесени народни представители от Политическа партия ”, разяснява новината Горанов и посочи, че претендентът на ГЕРБ - Росен Желязков, превъзхожда Минчев с " опит, диалогичност и липса на натрупвания като тези, които Минчев изтърпя в предходния парламент ".

 

Владислав Горанов разкри, че е чувал за нападателни прояви от страна на Кирил Петков в министерски съвет. 

" Разказвали са ми за доста странни неща. Говори се за побоища в Министерски съвет. Политици са ми разказвали. Били са свързани с експлоадиране на експанзия от страна на министър Петков. Не знам дали е истина, само че това са ми казвали ", описа той. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР