Росен Христов: Николов носи отговорност, ще го научи по трудния

...
Росен Христов: Николов носи отговорност, ще го научи по трудния
Коментари Харесай

Бившият енергиен министър Николов ще съди наследника си Христов


Росен Христов: Николов носи отговорност, ще го научи по сложния метод

В съда наподобява ще се взема решение разногласието сред служебния министър на енергетиката Росен Христов и предшественика му от постоянния кабинет Александър Николов.

Николов разгласи пред БТВ, че е подал тъжба до прокуратурата

„ Съдя служебния енергиен министър Росен Христов. Нямам самообладание към този момент за много обстановки. Когато става дума за нещо сериозно за България, се взема решение най-лесно с разговор “, съобщи Александър Николов.

„ След като се базира на моето име за казани откровени лъжи, тогава единствено цивилен иск към областен съд град Попово по адрес на настоящия министър и тъжба в прокуратурата, тъй като има вменяване на виновност и без значение дали желае или не, настоящият краткотраен министър ще му се наложи да има спор “, казание се той.

Дебатът можел да е в съда, можел и да е в кабинета на премиера Гълъб Донев.

„ Не ме интересува къде ще е. От петък до момента съм си оформил документите, Попово е надалеч. От на следващия ден нататък някой може да чака документите “, предизвести Александър Николов.

Росен Христов разяснява заканата от Бургас, където приказва пред публицисти.

„ Това е на ниска цена метод за търсене на пиар и медийно внимание. Това, което аз споделих е, че министърът на енергетиката би трябвало да носи отговорност за своите дейности и безучастие за това, което се случва в енергетиката. Ако съдът реши, че не съм прав, то аз ще понеса отговорностите, само че аз още един път го дублирам - министър на енергетиката би трябвало да носи отговорност Съжалявам, че това е изненада за господин Николов и че ще би трябвало да го научи по сложния метод, само че моята позиция си е такава. В никакъв случай не виждам по какъв начин това е клюка. Тъжно и смешно е някогашен министър да се занимава с злословия и някакви евтини трикове за привличане на внимание “, отвърна Христов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР