Росен Добрев мина през кметските изборите в община Оряхово като

...
Росен Добрев мина през кметските изборите в община Оряхово като
Коментари Харесай

Росен Добрев мина презборите в Оряхово като валяк по нов път

Росен Добрев мина през кметските изборите в община Оряхово като валяк нов път. Той бе безапелационно подсилен от оряховчани и ще продължи да ръководи общината, сочат данните от протоколите на секционните изборни комисии, научи организация BulNews. При 95.71% от обработените протоколи към 8.30 часа през днешния ден Добрев получава 56.52% поддръжка. Към този миг за него гласа си са дали 2 663-ма индивида от имащите право на глас.
Опонентите на кмета, повдигнат за следващ трети мандат от Политическа партия ГЕРБ, се подреждат надалеч след него. Станка Пирянкова издигната от „ Българска социалистическа партия Зз България “ е получила 1 105 гласа, което се равнява на 23.45%, а Робертино Маринов подсилен да се бори за поста от Политическа партия Вътрешна македонска революционна организация получи 775 или 16.45% от вота на хората.
3.59% от упражнилите правото си на глас не са подкрепили нито един от претендентите.
В обществената мрежа фейсбук Добрев благодари на всички за безапелационната поддръжка „ Запазваме екипа и продължаваме напред! Вече не е единствено благопожелание! Успяхме! “

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР