Росен Ангелов изобщо не е бил издирван последните 9 години.

...
Росен Ангелов изобщо не е бил издирван последните 9 години.
Коментари Харесай

Експерти: Росен Ангелов изобщо не е бил издирван

Росен Ангелов въобще не е бил търсен последните 9 години. Той е в бил много деен във Фейсбук. Ние открихме профила му, той има 80 приятелки и нито един другар. Това разяснява журналистът Слави Ангелов в ефира на NOVA във връзка шесторното ликвидиране в Нови Искър.

Свидетел: Росен Ангелов беше доста раздразним и загадъчен

От 2014-та е неразрешено да се употребяват СРС-та и разпечатки за телефони при търсене на изчезнали хора, напомни журналистър и даде образец със случая Спас-Александър.

„ Според мен са събрани задоволително доказателства, че това е килърът. В къщата, която е обитавал през последните 6 месеца, са открити негови облекла, които са били напоени с кръвта на Кети – приятелката, която го е отхвърлила. “

„ Намерени са гилзи, които са идентични с гилзите от вкъщи, в който е осъществено шесторното ликвидиране “, изясни още той.

Тезата му беше подкрепена и от специалистът по сигурността проф. Николай Радулов.

„ Най-вероятно Росен Ангелов е причинителят на шесторното ликвидиране в Нови Искър. Но толкоз спорна информация ни се поднасяше от публични институции, че хората се объркаха и в действителност не имаха вяра в това. “ изясни той.

„ Имаше две спорни версии – или индивидът ще избяга и няма да го заловят, или ще го намерят мъртъв, както и стана впоследствие”, сподели проф. Радулов в умозаключение. Той е безапелационен, че има десетки хиляди хора, които се търсят, само че не са открити, липса и обединен електронен указател, няма и обща база данни за лицата, които си вадят уверение за психологично здраве.

Продължават огледите на къщата, в която беше намерено тялото на търсения за шесторното ликвидиране в Нови Искър.

Росен Ангелов открит мъртъв с револвер в ръка

Вчера след широкомащабна интервенция в региона на Луково полицията откри тялото на мъж, за който се допуска, че е Росен Ангелов. Очаква се това да бъде доказано от съдебно-медицинска експертиза.

Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, откритото тяло дава отговор на описанието на търсения мъж. Предполага се, че Росен Ангелов самичък е поставил завършек на живота си. Не е ясно дали откритото оръжие до тялото е същото, с което е осъществено шесторното ликвидиране в Нови Искър.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР