Росен Ангелов е привлечен задочно като обвиняем за убийството на

...
Росен Ангелов е привлечен задочно като обвиняем за убийството на
Коментари Харесай

Росен Ангелов е обвинен за убийствата в Нови Искър

Росен Ангелов е притеглен задочно като обвинен за убийството на шестима души в новогодишната нощ в Нови Искър. Това заяви шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов на конференция.

Събраните доказателства по безусловно безапелационен метод демонстрират авторството на действието - причинител е Росен Ангелов, сподели Сарафов. Той добави, че измежду доказателствата има в това число ДНК-анализ от мястото на пресстъплението.

От доказателствата по делото е открито, че като причинител той е бил самичък, сподели още зам.-главният прокурор.

Мотивът е персонален, обвързван е с интимни връзки -

връзка с потърпевшата, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Ангелов имал особености на характера, които го правели извънредно раздразним, когато е отритнат.

Дргите убийства са били за изтриване на следите, евентуално майката на Кети е била осведомена с връзката на щерка си с този човек, сподели още Маринов.

Случаят от Нови Искър - без аналог в най-новата история на страната

Полицията изпуснала обвинения за Нови Искър поради медиите

Сарафов в детайли описа за престъпното минало на Росен Ангелов, който до момента има три присъди.

Първата е влезнала в действие през юли 1984 година - 2,6 година затвор за кражба на имущество на стойност 2 500 лева

През декември 1999 година има влезнала в действие присъда за обезчестяване - 7 години затвор при непоколебим режим. През 2002 година е освободен условно предварително от пандиза.

Третата му присъда е влезнала в действие на 2 декември 2009 година - 8 година затвор за блудничество с дете на 12 години в с Луково.

Тази присъда обаче е произнесена задочно и не е приведена за изтърпяване, защото Ангелов се е укрил. Оявен е за общодъравно търсене на 8 септември 2009 година



Освен тези присъди Росен Ангелов е бил обект на следствие в годините и за кражба, вещно укривателство, кражба на електрическа енергия и за друго блудничество с дете.

Очаквайте детайлности!

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР