Рони О`Съливан победи Стивън Магуайър с 6:3 фрейма и се

...
Рони О`Съливан победи Стивън Магуайър с 6:3 фрейма и се
Коментари Харесай

Рони О'Съливан се класира за финала на UK Championship

Рони О`Съливан победи Стивън Магуайър с 6:3 фрейма и се класира за финала на втория най-престижен шампионат в снукъра - UK Championship. Петкратният първенец в конкуренцията ще се изправи против Шон Мърфи или Раян Дей в борбата за трофея.

О`Съливан се приближи единствено на една победа от изравняването на две от най-великите достижения в снукъра. Ако завоюва шампионата, той ще изравни върха на Стив Дейвис от шест трофеи в Йорк и върха на Стивън Хендри за най-вече титли в надпревари от Тройната корона (световното състезание, UK Championship и Мастърс). Ракетата има 17, а Хендри - 18.

О`Съливан мина през сложен мач против Магуайър, който значително приличаше на четвъртфиналния му конфликт с Мартин Гулд. Тогава петкратният първенец поведе с 5:0, след което загуби три следващи фрейма, преди да постави точка на разногласието със серия от 94 точки.

Днес 42-годишният англичанин още веднъж започва стремително. Той завоюва първите четири фрейма, като записа серии от 61, 54 и 64 точки. Магуайър обаче играеше добре и имаше шансове във всяка една от тези четири партии.

No century - but a brilliant break from Maguire
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР