Рони О'Съливан има добре спечелена репутация на индивидуалист в снукъра

...
Рони О'Съливан има добре спечелена репутация на индивидуалист в снукъра
Коментари Харесай

Рони О`Съливан наруши правилото за снукър по време на финала на Гран При срещу Джъд Тръмп

Рони О'Съливан има добре извоювана известност на индивидуалист в снукъра – и Ракетата наруши едно от разпоредбите на спорта по време на бягането си до Финал на Световното Гран При.

О’Съливан беше в брилянтна форма в последно време, идвайки откъм гърба, с цел да победи Али Картър с 10-7 на финала на Мастърс предишния уикенд. Осмата му купа в Ally Pally беше последвана от още един край, като 48-годишният се изправи против Джъд Тръмп в Лестър в неделя.

Той ще наруши конвенцията на снукъра, когато излезе в The Morningside Arena заради метода, по който е облечен. Напоследък О'Съливан носи солидни черни маратонки, вместо нормалните елегантни черни обувки, заради пострадване на крайници.

О'Съливан получи особено позволение от Световния снукър да носи маратонки, защото той изясни пред Eurosport през ноември: „ Имам плантарен фасциит, който, най-лесният метод да го обясня е, е като наблягане на петата ви. Така че, когато поставите крайници си долу, той в действителност боли. Обувките с кожена подме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР