Рони О’Съливан води с 5:4 на Кайрън Уилсън след първата

...
Рони О’Съливан води с 5:4 на Кайрън Уилсън след първата
Коментари Харесай

Ракетата с лек аванс пред Уилсън в полуфинала

Рони О’Съливан води с 5:4 на Кайрън Уилсън след първата сесия на полуфинала им в Шанхай Мастърс. Ракетата продължава по отличен метод досега отбраната на купата си от предишния сезон, само че пък противникът му се стреми да запише забележителна 20-а поредна победа, откакто завоюва купите в “Пол Хънтър Класик” и Световното състезание по снукър с шест червени.

Именно Воина направи серии от 62 и 75, с цел да дръпне с 2:0 фрейма, преди Гения от Чигуел да реализира поврат, включващ превъзходна серия от 135 за 3:2. В шестия фрейм имаше същинска драма, откакто Уилсън се бе развихрил сред топките и при брейк от 66 пропусна обикновена алена. О’Съливан наказа непредизвиканата неточност с необикновено почистване на стойност 49, което му беше задоволително за спечелването на партията.

Следващите два фрагмента отидоха на сметката на Воина, който не спираше да поддържа интригата, като въпреки всичко Рони сграбчи последния фрейм за сесията и си обезпечи най-малък задатък преди продължението от 14:30 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР