Рони О’Съливан, Марк Селби и Джъд Тръмп оправдаха статута си

...
Рони О’Съливан, Марк Селби и Джъд Тръмп оправдаха статута си
Коментари Харесай

Рони, Тръмп и Селби на 1/4-финалите в Северна Ирландия

Рони О’Съливан, Марк Селби и Джъд Тръмп оправдаха статута си на любимци в Откритото състезание на Северна Ирландия по снукър и се класираха на четвъртфиналите, които ще се проведат през днешния ден.

Ракетата се оправи със съпротивата на китайския гений Юлон Джоу с 4:1 (съдия беше Десислава Божилова), до момента в който Веселяка от Лестър даде два фрейма на Мартин О’Донъл, а Тръмп имаше привидно най-коварното затруднение в лицето на Люка Бресел, само че се оправи с 4:2.

О’Съливан ще срещне Дейвид Гилбърт, Тръмп ще мери сили с Райън Дей, а за Селби схемата дефинира за противник Тепчая Ун-Ну. Другият мач от четвъртфиналите е сред Питър Ебдън и Еден Шарав.

Ракетата осъществя серии от 58, 81 и 132 против Джоу, а Селби се регистрира с поредици от 57, 63, 66, 81 и 57 против един от най-бавните играчи в международния тур. Тръмп направи 71, 115 и два брейка от 51 в последния си фрейм против Бресел, като изоставаше с 1:2 фрейма, само че записа 316 точки без отговор от белгиеца, с цел да стигне до триумфа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР