Рони О’Съливан бе обявил в социалните мрежи, че не се

...
Рони О’Съливан бе обявил в социалните мрежи, че не се
Коментари Харесай

Ракетата се забавлява край зеленото сукно в Северна Ирландия

Рони О’Съливан бе оповестил в обществените мрежи, че не се интересува от резултатите си в Откритото състезание на Северна Ирландия по снукър и даже може да играе през целия шампионат единствено с лявата си ръка. Е, Ракетата не подходи чак толкоз несериозно към мачовете си във второто събитие от веригата “Домашните нации”, само че пък несъмнено искаше да направи престоя си край зеленото сукно допустимо най-забавен за самия него.

It isn't often you see @ronnieo147 hit the blue when breaking off...

Especially on the way down #NIOpen pic.twitter.com/vvKeYKFaXP
— World Snooker (@WorldSnooker) November 14, 2018
О’Съливан надделя Мей Ксивен с 4:1 със приблизително време за осъществяване на удар от едвам 14.7 секунди, а и опита да разчупи стандартите за следващ път с нетрадиционно откриващо разтрошаване. Гения от Чигуел се стремеше да разцепи групата, само че преминавайки сред синята и розовата, като в третия фрейм не съумя и направи фаул, докосвайки 5-точковата топка с кюбола. Ракетата въпреки всичко извърши обещанието си, отново в обществените мрежи, да бъде допустимо най-бърз сред топките в Северна Ирландия.

Също по този начин носителят на 66 разнообразни титли използваше всяка опция за офанзива и въобще не бе заинтригуван от тактическо надхитряне. Победата му бе безпроблемна с топ брейкове от 119 и 54, като той към този момент гледа към 3-ия кръг, откакто преди този момент не даде нито един фрейм на Сохеил Вахеди. Следващият му съперник е Том Форд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР