Ронда Роузи несъмнено е първата суперзвезда при жените в UFC,

...
Ронда Роузи несъмнено е първата суперзвезда при жените в UFC,
Коментари Харесай

Ронда Роузи прави сензационно завръщане на ринга

Ронда Роузи безспорно е първата суперзвезда при дамите в UFC, въпреки кариерата ѝ там да завърши през 2016 година по незнаен метод. Изглежда душевен не съумя да се възвърне след провалите от Холи Хоум и Аманда Нунеш и реши да слезе от осмоъгълника вечно. След това обаче тя получи примамливо предложение от Световната федерация по кеч (WWE), където провокира същински възторг с няколкото си изяви. Точно там се чака тя да направи следващото си завръщане и то още през идния уикенд, настояват уредниците.

Роузи ще вземе присъединяване в шоуто „ Кралско меле “ на 30 януари и при вероятно положително показване ще бъде поканена и на „ Кеч Мания 38 ". през април.

Припомняме, че американката е бронзов медалист по джудо от Олимпийските игри в Пекин през 2008 година, а по-късно сложи връх по отбрана на купата си в UFC, бранейки трофея в шест следващи мача. Между 2014-2016 година в междинна категория тя на процедура нямаше никаква конкуренция и нокаутираше или отхвърляше всяка срещната съперничка.

Ронда Роуза се радва и на сполучливо кариера в Холивуд. Особено усещане прави в „ Непобедимите 3 “ и „ Бързи и гневни 7 “, като в това време намира сили и за фамилията си. Миналата година със брачна половинка си Травис Браун даже посрещнаха и първата си рожба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР