Роналдо никога не е казвал, че иска да напусне националния

...
Роналдо никога не е казвал, че иска да напусне националния
Коментари Харесай

Фернандо Сантош: Роналдо никога не е казвал, че иска да напусне националния отбор

Роналдо в никакъв случай не е казвал, че желае да напусне националния тим. Това разгласи селекционерът на Португалия Фернандо Сантош. Той разкри по какъв начин е реагирал Кристиано на новината, че няма да стартира в титуляр против Швейцария в мача от 1/8-финалите на международното състезание по футбол в Катар. " Мореплавателите " завоюваха с 6:1, а хеттрик осъществя Гонсало Рамош, който стартира точно на мястото на 37-годишния нападател.

Появиха се информации, че Роналдо и треньорът са разговаряли на висок звук и футболистът е заплашил да напусне националния тим.

Сантош изрично отхвърли това.

„ Кристиано беше трагичен, той постоянно е в титулярния състав. Нормално, беше спокоен диалог, в който всеки изрази мнението си. Не му беше елементарно да одобри това, само че всичко мина безпрепятствено. Нито един път не ми сподели, че желае да напусне националния тим. Както сподели Жоао Феликс, няма по-добър образец от този, който Роналдо показва в този мач “, изясни селекционерът, представен от A Bola.

“Беше хубаво, че подобен диалог имаше. Щеше да е неприятно, в случай че нямаше. На Мондиала разгадавам титулярите си чак час и половина преди началото на мача, като ги пиша на дъската. По принцип не повеждам такива диалози с всички, само че Роналдо е капитан и заслужаваше това поради всичко, което е постигнал ”, сподели още селекционерът и прикани медиите да оставят Кристиано на мира.

На 10 декември Португалия ще играе с Мароко на 1/4 край. Начало - 17.00 часа българско време./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР