Рон Ривера стана вторият уволнен треньор в НФЛ този сезон.

...
Рон Ривера стана вторият уволнен треньор в НФЛ този сезон.
Коментари Харесай

Каролина уволниха най-успешния треньор в историята си

Рон Ривера стана вторият уволнен треньор в НФЛ този сезон. Босът на Каролина бе изритан четири седмици преди края на шампионата, в който отборът му на практика обезпечено ще се размине с плейофите. „ Пантерите” изгубиха четири следващи мача и са трети в НФК Юг с индикатори 5-7, а възможностите им за присъединяване в елиминациите са чисто математически.

„ Това е най-хубавото решение в дълготраен проект. Уважавам доста Рон поради това, което направи за отбора. Желая му всичко най-хубаво. Търсенето на нов треньор на Каролина стартира веднага”, разгласи притежателят на отбора Дейвид Тепър.

Ривера стана треньор на „ пантерите” през 2011 година В осемте си цялостни сезона той завоюва три дивизионни трофеи и изведе Каролина до Супербоул 50 – едвам второто присъединяване на отбора в мача за купата на НФЛ. Ривера бе определен за Треньор на сезона в НФЛ два пъти, само че откогато Тепър купи отбора от създателя му Джери Ричардсън търканията посред им бяха не просто всекидневие.
Каролина гостуват на Атланта в неделя, а в ролята на треньор ще бъде досегашният отговорник за корнърбековете Пери Фюъл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР