Ромският славей Софи Маринова се врече във вечна вярност на

...
Ромският славей Софи Маринова се врече във вечна вярност на
Коментари Харесай

Софка се омъжи с рокля за 20 бона обсипана с диаманти

Ромският славей Софи Маринова се врече във безконечна честност на обичания си Тодор Давидов – Гринго в рокля за близо 20 000 лв.. Певицата се бе накиприла в дизайнерска рокля на София Борисова, а горната част на одеждата бе обсипана с диаманти, което се оказа причина за високата цена.

И за сключването на цивилен брак на 5 февруари Софка също бе с рокля на София, решена в някаква вариация на оранжевия цвят, с която по-скоро провокира насмешки. Одеждата изглеждаше като на ниска цена парцал, платен от Илиянци, а не на дизайнерски тоалет от класа.

Младото семейство събра другари и сътрудници на охолно сватбено празненство в столицата и призна, че се усещат като във вълшебна приказка. „ Знаех си, че един ден ще имаме хубава женитба, но това тук е по-хубаво в сравнение с си го представях “, не сдържа страстите си Софи по време на празненството,писа „ ТелеграФ “.

По остарял български бит булката ритна менчето, с цел да схванат каква ще е първата рожба в фамилията им. Ако може да се има вяра на поверия, Софи и Гринго ще имат момче. Певицата съобщи, че доста желае да има щерка, до момента в който Гринго се радваше на новината за мъжко дете.

Софи се оказа фаворитка на своите сътрудници, които я почетоха за празника. Микрофона хванаха Славка Калчева, Тони Дачева, Глория, Константин, Илиян, Устата, Тони Стораро, Гери-Никол и други Булчинският букет се озова в ръцете на Бони. Купонът продължи до изгрев, а младоженците си пожелаха да са щастливи обичани и обичащи се, както в този ден.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР