Ромските гета са благодатно място за появата на терористи. Това

...
Ромските гета са благодатно място за появата на терористи. Това
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Ромските гета са благодатно място за появата на терористи

Ромските гета са плодородно място за появяването на терористи. Това съобщи общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера във връзка задържането на 40 мигранти без документи в столичния квартал ”Модерно предградие ”.
Те са директни точки на незаконните мигранти, защото тези квартали се трансфораха в полуавтономни територии, в които органите на реда могат да влязат единствено посредством профилирани акции.

Арестуваните са от Сирия и Ирак. Сред тях има 9 деца. Чужденците са открити в къща, благосъстоятелност на мъж, който сега се търси. А от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че на съответния адрес мигранти се откриват за четвърти или пети път.

" Спомняте си случая на Автомагистрала " Тракия " с микробуса, пренасящ незаконни мигранти. Шофьорът се оказа " остарял познайник " на полицията, който и преди този момент е бил хващан да прави сходни закононарушения. А циганската махала в " Модерно предградие " пък е била гара разпределителна за бежанци ", отсече Контрера.

Пред Bulgaria ON AIR общинският консултант разяснява още, че ромските гета могат да бъдат рискови от позиция на радикализацията на популацията в тях, защото в последните 20 години страната ги е оставила да се самоуправляват.

" Там може да влезе всеки и да популяризира всичко. Очевидно с изключение на дрогата и проституцията е доста елементарно да се образуват и религиозни връзки ", означи Карлос Контрера.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР