Ромската махала в Русе, където е живял до неделя задържания

...
Ромската махала в Русе, където е живял до неделя задържания
Коментари Харесай

В ромската махала на Русе не вярват, че задържаният Северин е действал сам

Ромската махала в Русе, където е живял до неделя арестувания за убийството на Виктория Маринова – Северин Красимиров, осъмна в очакване на напрежение. Много от хората от къщите са избягали през нощта.

Жителите на квартала не имат вяра, че Северин самичък е направил бруталното закононарушение. От полицията също има информация, че се търсят още съучастници и помагачи на Северин.

Пред bTV Илиян, един от живеещите в махалата, съобщи, че е скрил околните си, защото се опасяват, че ще влизат в квартала им.

„ Заканват се, че ще пребият всички. Снощи телефоните бръмчаха. Махнах си цялото семейство ", сподели Илиян, който даже призна, че е въоръжен.

„ Заради един урод не сме съгласни да пострадаме всички ", безапелационен беше той.

Илиян твърди, че Северин не е бил самичък и е имал съучастници. Той обаче не уточни кои са. „ Той не е единственият причинител, той е 20 кг с мокри облекла. Това ликвидиране не е станало отсам – оттова, това си е проведено. Тези, които са пристигнали да го вземат с колата, знаят защо са го създали ", съобщи Илиян. „ Не може това момиче да отиде там и по случайност да я заловен ", твърди той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР