Ромска сватба на открито държа три нощи цял квартал буден,

...
Ромска сватба на открито държа три нощи цял квартал буден,
Коментари Харесай

Тормоз в Лом! Гюбеци от ромска сватба държат три дни буден цял квартал /видео/

Ромска женитба навън държа три нощи цялостен квартал безсънен, съобщи Нова тв. По подигравка на ориста сватбарският квартал е прочут с името "Щеш не щеш ".
Потърпевшите от мощната музика са стотици. Освен сватбарите, празнуващи непредпазливо се оказват и всички в квартала. Подготовката стартира още в края на предходната седмица, когато големи шатри изникват под прозорците на два от блоковете в квартала.
Съседите, станали част от празника без да желаят, са безсилни. Не смеят да създадат забележка, някои се опасяват да покажат и лицата си.
На третия ден, към 20.00 часа в понеделник, сватбата още продължава, въпреки и по-скромно. Сватбарите не се тормозят, изясняват, че имат всички разрешителни. Разказват, че тридневната женитба им коствала повече от 20 000 евро, а в една от вечерите ги веселял прочут сръбски оркестър.
От началото на годината oбщина Лом е издала над 30 разрешителни за празненства навън, които да не престават до среднощ. Местната администрация обмисля да спре празненствата навън. Дотогава празнуващите и тези, които пробват да спят, остават на разнообразни позиции.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР