Ромина Тасевска не направи добър дебют като лице на Съдебен

...
Ромина Тасевска не направи добър дебют като лице на Съдебен
Коментари Харесай

Жоро Игнатов бесен! Ромина Тасевска е Нана от „Алиекспрес“ - невзрачна футболна съпруга, която става само за раждане на деца

Ромина Тасевска не направи добър дебют като лице на „ Съдебен спор “, което се очакваше. В първото си предаване като водеща тя изглеждаше като в небрано лозе и разчиташе единствено на това, което основният редактор Жоро Игнатов й подаваше в слушалката.

Според слуховете той въобще не останал удовлетворен от работата на футболната брачна половинка. Очаквал от нея повече самодейност, само че тя не смеела да каже нищо отвън сюжета.

Във форумите към този момент вършат на кайма новата водеща. Най-унизителното, което мнозина измислиха за нея, е, че е Нана от „ Алиекспрес “, т,е, подправена Нана, която не става за тази работа.

Вярно е, че по прическа Ромина и Нана си наподобяват. Новата е малко по-симпатична от остарялата водеща, както и по-млада, само че очевидно й липсва нюх да води толкоз съществено предаване.

Македонската брачна половинка има опит в малкия екран. Тя пристигна в „ Съдебен спор “ непосредствено от „ На кафе “. При Гала обаче е надалеч по-лесно, единствено се подпираш на стола и приказваш общи приказки. Нищо общо с новото й занятие, където би трябвало да взима отношение към комплицирани житейски проблеми.

Припомняме, че Нана Гладуиш напусна „ Съдебен спор “ след 13 години вярна работа поради брачна половинка си милионер. Той реалокира бизнеса си в Съединени американски щати и фамилията му го придружи зад Океана.

Ромина обаче не се вписва в такова тежко предаване. Нейният облик на майка и стопанка някак не върви в „ Съдебен спор “.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ромина Тасевска Нана Гладуиш Съдебен спор Жоро Игнатов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР