Ромина Тасевска е новата водеща на шоуто Съдебен спор по

...
Ромина Тасевска е новата водеща на шоуто Съдебен спор по
Коментари Харесай

Зрителите раздвоени. Ще успее ли Ромина да задмине Нана?

Ромина Тасевска е новата водеща на шоуто " Съдебен спор " по Нова, откакто Нана Гладуиш предишния уикенд разгласи публично, че напуща малкия екран. Бившата Мис България, която до неотдавна се изявяваше в панела на Гала, е предходна през тежък кастинг, с цел да стане лице на хитовото предаване. Дали обаче ще може да размени Нана? Това за нея ще е задача с нараснала компликация. 

Веднага откакто стана ясно, че Ромина Тасевска влиза в студиото на " Съдебен спор " на мястото на Нана, феновете се разделиха в двете крайности. От едната страна застанаха тези, които от сърце пожелаха триумф на новото лице на шоуто, от другата страна са почитателите на формата, които са уверени, че миската няма по какъв начин да се изкачи до равнището на напусналата досегашна водеща. Дори и тези, които й стискат палци, са безапелационни, че ще й бъде мъчно да се оправи задоволително добре, с цел да размени пълноценно своята предшественичка.

" Успех! Но Нана си е нашата Незаменима! Искам да й пожелая всичко хубаво и може да се върне още веднъж в екипа, Жоре! ", написа на Facebook страницата на предаването една от неговите зрителки, обръщайки се към основния редактор Жоро Игнатов.

" Добър опит... слаба, къса коса, руса, може да се облича по метода, по който се облича Нана, но е прекомерно нежна и пасивна. Копието си е копие, надалеч от оригинала ", е мнението на друга фенка на формата.

" Докарали сте я на визия като Нана, само че нека покаже и висок професионализъм и гений ", разяснява различен фен. Страницата на шоуто е цялостна с отзиви за новата звезда, която влиза в него. Много от тях са написани с положително отношение към Тасевска, само че и с разбиране, че тя няма качествата, с цел да се оправи с работата на задоволително положително равнище. Хората считат, че Ромина е прекомерно деликатна, с цел да извършва ролята на Нана. Тук-там обаче се срещат и фенове, които разясняват, че жена като нея, родила и отгледала 3 деца сама, сигурно знае по какъв начин да се бори с живота и да бъде твърда. Само дето не го демонстрира в народен ефир.

Самата Нана се сбогува със сълзи с работата си в " Съдебен спор ". Както  " Уикенд "  вече писа, тя си събира багажа, с цел да замине за Съединени американски щати, където към този момент поради бизнеса си се е преместил нейният брачен партньор Джонатан Гладуиш. Тв звездата показа в ефир, че желае да провокира себе си и да види какво ще й предложи животът отвън предаването, което води към този момент 13 години. По информация на " Уикенд " към този момент тя няма проекти за кариера зад океана. Поне първоначално щяла да си остане у дома и да се грижи за дома и фамилията си.

Главният редактор Жоро Игнатов даде обещание в ефир да окаже безрезервна поддръжка на новата водеща.  " Но никой няма да те измести от сърцето ми! ", обърна се той към своята досегашна колежка. И Жоро, и Нана се просълзиха при раздялата си. " Заради теб съм изплакал най-вече сълзи в живота си. На път съм да се дехидратирам, ще те осъждам! Чувствай се предизвестена! ", пошегува се основният редактор, до момента в който хлипаше и поднасяше цветя на Нана. Тя пък отговори, че бъдещият правосъден развой ще бъде мотив да се вижда с него и отсега нататък.

Оказва се, че решението за овакантяване е с доста остаряла дата. Още преди цяла година водещата е предизвестила за желанието си да се раздели с предаването. Проверка на " Уикенд " сподели, че по това време брачният партньор й е продал на американска компания своята компания, която с години развиваше у нас. " Близо година отлагах тази среща с вярата да не се случи, само че неизбежната разлъка пристигна ", призна Игнатов.

Много от върлите почитатели на " Съдебен спор " споделят, че отсега нататък ще гледат предаването главно поради него. " Новата водеща наподобява на Нана, само че от алиекспрес ", разясняват хората. Въпреки всичко те стискат палци на Ромина да се оправи. Самият Жоро пожела на напусналата Нана, с изключение на здраве, да не й хареса животът без " Съдебен спор ", с цел да се върне в шоуто.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР