Ромелу Лукаку споделя, че за него вече е по-ясно каква

...
Ромелу Лукаку споделя, че за него вече е по-ясно каква
Коментари Харесай

Лукаку: Моуриньо ми каза какво трябва да правя

Ромелу Лукаку споделя, че за него към този момент е по-ясно каква би трябвало да му е ролята в Манчестър Юнайтед, откакто е провел диалози с мениджъра Жозе Моуриньо. Нападателят имаше доста мощен първи сезон на " Олд Трафорд ", само че не съумя да повтори тази форма от началото на този. Преди седмица той постави завършек на серията си от 12 мача без гол за клуба, а в събота вкара първия си гол на " Олд Трафорд " от март.

Попитан дали напрежението към Ман Юнайтед му се отразява, той дава отговор: " Не, не бих споделил. Просто би трябвало да работим крепко. Ние с мениджъра имахме ползотворни диалози през последните дни и той ми сподели какво желае от мен. Знам, че би трябвало да се представям по-силно. Гледам напред и се пробвам да се развъртвам като състезател ".

Лукаку не оставя подозрение дали той се раздава за Моуриньо, към който рецензиите са непрекъснати, откакто тимът не реализира предстоящите резултати. Белгиецът признава, че не е играл на нужното равнище от началото на сезона. " В предходните мачове не играх с задоволително експанзия. Срещу Фулъм беше друго. Доволен съм, че още веднъж играх на обичайно равнище. След международното състезание бях малко изтощен. Същото ми се случи през 2014 година, когато се върнах в Евертън и имаше спад. Сега мисля, че към този момент съм на равнище и подготвен ", сподели още нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР