Ромът Красимир е убил 50-годишният пътник във влака край Вакарарел,

...
Ромът Красимир е убил 50-годишният пътник във влака край Вакарарел,
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на ромката от кървавия влак! Ударила 50 бона...

Ромът Красимир е умъртвил 50-годишният пасажер във влака край Вакарарел, оповестява " Телеграф ".

Кървавият случай стана през вчерашния ден към 8 ч. на жп гара Вакарел. Ангел е умрял в колата за спешна помощ на метри от Окръжна болница. По време на убийството 38-годишният престъпно проявен бил със сестра си Запринка, които са от клана Мутафчиеви в Ихтиман.

По данни на Нова тв тя спечелила 50 бона от лотарията преди време. Те избягали след закононарушението, само че 20-минути по-късно били задържани. Красимир и Запринка пътували във влака Пловдив-София.

Пътници описаха, че са се държали извънредно надменно. Това вбесило Антон и той им направил забележка. Ромите почнали да се карат с него. Точно когато влакът навлизал в жп гара Вакарел, Красимир извадил ножа си и наръгал Иван в гърба, а острието стигнало до сърдечната област.

Двамата роми слезли от влака и хукнали да бягат. Ножът Запринка и Красимир хвърлили под една кола. Те самите се укрили в барака в региона на селото, само че били арестувани на 20-тата минута. По облеклата на мъжа имало следи от кръв. Сестра му Запринка разказала, че той е килърът, а тя била единствено очевидец.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР