Романтичното риалити предаване Ергенът ще направи своята премиера на 19

...
Романтичното риалити предаване Ергенът ще направи своята премиера на 19
Коментари Харесай

Страстна целувка в премиерния епизод на Ергенът

Романтичното риалити предаване " Ергенът " ще направи своята премиера на 19 февруари от 20 часа по bTV. В събота вечер Виктор Стоянов ще посрещне 22 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята приказка в красиво имение в сърцето на Югозападна Турция – там, където преди повече от 3000 години се е разразила една от най-колосалните любовни драми – Троянската война. Този път обаче в центъра на събитията няма да е жена, а първият " ерген " на България.

Наред с към този момент оповестените 11 претендентки (), в събота вечер в имението на " Ергенът " ще влязат още 11 прелестни, съумели и самостоятелни млади дами, подготвени на всичко, с цел да завоюват сърцето на Виктор.

Ето ги и тях:

Габриела Петрова, дизайнерка




Вероника Илиева, модел и инструкторка по аеробни занимания




Зорница Господинова, вложител и бизнесмен




Радостина Илиевска, бизнес дама




Ния-Косара Георгиева, специалистка по PR




Виктория Тасева, студентка




Людмила Костадинова, собственичка на он лайн магазин




Весела Сиракова, професионална гримьорка




Екатерина Енчева, офис-мениджър и някогашна стюардеса




Благовеста Цакова – Бонбонова, плеймейтка




Елвира Далакова, писателка




Наред с представянето на участничките и запознанството им с Виктор, в премиерния епизод на " Ергенът " феновете ще станат очевидци и на първата буйна целувка във формата. Коя ще е щастливката, съумяла да впечатли толкоз мощно Виктор, и какви ще са реакциите на останалите претендентки, ще стане ясно.

В края на вечерта ще се организира и първата " Церемония на розата ", в която Виктор ще раздаде 21 рози за дамите, които са привлекли вниманието му. Тази от тях, която не получи цвете, ще отпадне от риалитито и ще напусне имението вечно.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР