Романтичното риалити предаване Един за друг поднесе изненада както на

...
Романтичното риалити предаване Един за друг поднесе изненада както на
Коментари Харесай

Стратегии, интриги и първи конфликт в “Един за друг

Романтичното риалити предаване " Един за различен " сервира изненада както на феновете, по този начин и на участниците, когато през прага на вилата на любовта мина и новата двойка - инфлуенсърите от Бургас Кристина и Артьом.
 “Един за различен ” и какво да чакаме от новия епизод на четвърти сезон на предаването
Голям екшън (и крави) за дамите в новия епизод на “Един за различен ”

Какво да чакаме

Именно те двамата ще са в центъра на вниманието в идния епизод на следващия ден, 1 март. Първото им самостоятелно тестване ще е... вкусно и може и да звучи елементарно, само че подозираме, че въобще няма да е толкоз просто за осъществяване. Кристина и Артьом ще би трябвало да подготвят цели 22 палачинки единствено за 22 минути.

Това обаче надалеч няма да е единственото предизвикателство за епизода. В него дамите ги чака игра с въпроси, в която ще би трябвало да познаят избора на своята половинка. Темите са много персонални, несъмнено, и свързани със фамилните връзки, живота на мъжете преди връзките им, както и заниманията и желанията им.

Предизвикателното на тази игра ще бъде, че е стратегическа и изисква вярна тактика. За да завоюват, дамите ще би трябвало да създадат значим избор. А точно - от коя от съперничките си да откраднат точки. Шестте дами с най-голям резултат ще завоюват залозите на сътрудниците си, а останалите пет ще изгубят.
 Снимка 608471

Страстите в предаването ще ескалират още повече и с отключването на първия спор, в който забъркана ще се окаже новодошлата Кристина.

Освен повече за него, от новия епизод ще разберем също и какви залози ще създадат мъжете, положителни стратези ли са половинките им, както и коя ще е двойката първенец, която няма да допусне нито една неточност в надпреварата. Някой ще поведе в класацията и някой ще остане с минимум средства в своята сметка.
 “Един за различен ”, NOVA и кои са всички 11 двойки в четвъртия сезон на любовното предаване
Кои са участниците в любовното предаване “Един за различен ”

И каква е изненадата на Краси Радков и Станислава Ганчева

Кои ще бъдат това, ще разберем в сряда, 21 ч., по NOVA.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР