Романтичният секс е нещо лично и много по-интимно. За да

...
Романтичният секс е нещо лично и много по-интимно. За да
Коментари Харесай

Гледайте се в очите докато правите секс

Романтичният секс е нещо персонално и доста по-интимно. За да се случи, е хубаво да говорите за него между тях. По-мекото осветяване и знойните аромати са най-подходящи за този тип секс.
Създайте сантиментална среда. Един от най-простите способи за обработване на полова романтика е физически да настроите вярната сцена за вашите интимни действия. Според сертифицирания секстерапевт Мишел Херцог би трябвало да отделите време, с цел да създадете сантиментална, чувствена среда, като обърнете внимание на петте сетива във вашето пространство.
„ Да станете изобретателни със сетивни преживявания, като включване на знойни аромати, слушане на секси музика и така нататък, може да разшири половото ви прекарване. Помислете за въвеждане на по-меко осветяване “. За това нещо са най-подходящи ароматизираните свещи и изключени лампи. Листата от рози върху леглото също са едни от най-предпочитаните украси. Те са подобаващи както за спалнята, по този начин и за ваната или джакузито.
Научете какво вашият сътрудник намира за сантиментално. „ Романтиката е относителна “, споделя треньорът по секс и запознанства Myisha Battle.
Това, което намирате за сантиментално, може да е друго от това, което вашият сътрудник намира за сантиментално. Така че отделете време, с цел да попитате колегата си какво съответно значи половата романтика за него. Този диалог може да бъде много развълнуван. На интимна вечерна среща го попитайте по какъв начин наподобява интимният и буен секс за него. Попитайте го по какъв начин обича да бъде докосван.
Със сигурност ще се насладите на диалога, който следва, и всичко останало след него. „ Говоренето за секс, когато не го вършиме, в действителност може доста да увеличи качеството на секса, който вършиме “, прибавя Батъл. След това изпълнете желанията, които е споделил с вас. Не единствено ще му доставите наслаждение по точния метод, по който го харесва, само че той също ще знае, че в действителност сте го слушали и сте се грижили да го накарате да се усеща добре. Опознайте вътрешния свят на колегата си. Сексуалната романтика стартира отвън спалнята. Тъй като сантименталният секс е обвързван с това да покажете по какъв начин се чувствате посредством сексуалността, първо би трябвало фактически да подхранвате тази връзка. Отделете време, с цел да опознаете колегата си. Неговите очаквания, фантазии, персонални провокации, страхове и стремежи. Прекарайте качествено време с него, опознавайки добре душата му, от очарователните му дребни странности до най-удивителните му, вдъхващи благоговение качества. Когато можете в действителност да оцените какъв брой прелестен е вашият сътрудник, ще можете по-добре да му предадете откровено боготворене в леглото.
Погледнете се в очите.
Контактът с очите може неотложно да направи секса по-интимен съгласно сертифицирания секстерапевт Джанет Брито.
„ Взирането в очите може да насърчи възприятието за сигурност и конфигурация “. Стремете се към полови позиции, които ви разрешават да се изправите един против различен. Още по-добре, в случай че можете да сте задоволително близо, с цел да се гледате в очите на другия по време на акта. Наистина се пробвайте да надникнете в душата на колегата си и да го видите изцяло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР