Романсът между най-добрия българския тенесист Григор Димитров и румънската актриса

...
Романсът между най-добрия българския тенесист Григор Димитров и румънската актриса
Коментари Харесай

Без следа от любов: Григор Димитров и Мадалина вече не са заедно?

Романсът сред най-хубавия българския тенесист Григор Димитров и румънската актриса и модел Мадалина Генеа  изглежда е достигнал своя край единствено няколко месеца след оповестяването на връзката им.

Такива усещания се породиха у почитателите на двойката, откакто Мадалина изтри всичките си общи снимки с Гришо , а той от своя страна направи същото, оставяйки никакви следи в обществените мрежи за пламенната им обич.

Стана ясно също, че Григор и Мадалина към този момент не се следват в обществените мрежи. Двамата са прекъснали всевъзможни забележими връзки онлайн в последните дни. 

Освен това гаджето на тенесиста не присъстваше на трибуните на последния шампионат на Григор в Пекин преди седмица, където той се показа доста добре. 

Това още повече породи съмнения, че двамата към този момент не са дружно, а най-вероятно раздялата им е настъпила след посещението на кинофестивала във Венеция. Той се организира предишния месец, директно преди българинът да замине за Азия.

Българският тенесист и румънския модел, оповестена за двойничка на София Лорен, започнаха връзката си напролет. Това се случи след края на връзките на Григор с рускинята Лолита. 

 григор Twitter, Instagram
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР