Рома няма да се възползва от възможността да привлече за

...
Рома няма да се възползва от възможността да привлече за
Коментари Харесай

Моуриньо се отказа да взима артилерист

Рома няма да се възползва от опцията да притегли за непрекъснато бранителя Ейнсли Мейтланд-Найлс, твърди Roma Today. В момента 24-годишният англичанин е чартърен на " Олимпико " от Арсенал. Той обаче не съумя да впечатли с изявите си и ще се завърне на " Емиратс " след края на сезона.

Поливалентният състезател има на сметката си едвам 7 мача във всички шампионати, като не е бил на терена от 19 февруари насам. Постепенно той загуби доверието на треньора Жозе Моуриньо за сметка на младия Никола Залевски, който изигра няколко много положителни мача на поста ляв бек. Именно положителното показване на 20-годишния поляк е убедило шефовете на Рома, че няма потребност да заплащат клаузата за откупуване на Мейтланд-Найлс, а ще залагат на своя младеж.

Така англичанинът ще би трябвало да си стегне багажа и да се завърне в Лондон. По всичко проличава, че той не влиза и в проектите на мениджъра на Арсенал Микел Артета, тъй че той ще би трябвало да си търси нов тим. Мейтланд-Найлс има контракт с " Артилеристите " до лятото на 2023 година.
 Специя - Рома 0:1 в мач от Серия
Този път продълженията донесоха наслада на Рома

" Вълците " с трагичен триумф над Специя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР