Рома надви Фиорентина с 2:0 в късния неделен двубой от

...
Рома надви Фиорентина с 2:0 в късния неделен двубой от
Коментари Харесай

Вездесъщият Дибала доближи Рома до челните позиции в Калчото

Рома надделя Фиорентина с 2:0 в късния неделен дуел от програмата на Серия " А ". Победа №10 за " вълците " от началото на сезона ги приближи на единствено три точки от зона " Шампионска лига ", а над всички довечера на " Олимпико " беше международният отличник с Аржентина - Пауло Дибала. Нападателят означи и двете попадения в мрежата на " виолетовите ", а в ролята на помощник за тях влезе Тами Ейбрахам.

Двубоят не се разви по никакъв начин добре за Виола, откакто момчетата на Винченцо Италиано останаха с човек по-малко още в 24-ата минута. Тогава Додо си изкара втори жълт картон, с което улесни много задачата на съперника.

Така се стигна до 40-ата минута, когато Пауло Дибала откри резултата. Цялата офанзива за гола беше много зрелищна. Ейбрахам укроти с гърди за аржентинеца, който от воле, отвън наказателното поле, матира Терачано за 1:0.

Тандемът " Тами-Пауло " проработи и в 82-ата, когато англичанинът пусна паралелно подаване за своя сътрудник с №21, а той нямаше по какъв начин да сгреши от непосредствена непосредственост.

С успеха Рома събра 34 точки, също толкоз колкото Лацио и Аталанта, като възпитаниците на Моуриньо са единствено на три от четвъртия в таблицата Интер. Фиорентина се намира в " златната среда " с 23 пункта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР