Рома изригна и запуши устите на критиците си след победа

...
Рома изригна и запуши устите на критиците си след победа
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо коментира победата над Торино и отговори на Касано

Рома изригна и запуши устите на критиците си след победа с 1:0 против Торино в мач от 29-ия кръг на Серия “А ”, която изпрати “римските вълци ” на трето място в класирането. Старши треньорът на тима от “вечния град ” - Жозе Моуриньо, бе повече от удовлетворен от триумфа на играчите си и показа, че трите точки са били най-важното от тази среща.

„ Печелиш мача, когато вкараа един гол повече от съперника си. Дали с 1:0 или 5:4, няма разлика. Който вкара един гол повече, печели. А задачата на спорта е да побеждаваш. Целта постоянно е една и същата - да спечелиш колкото може повече с качеството, с което разполагаш, и да се опиташ да скриеш слабостите си. Ние нямаме дълга пейка и по тази причина би трябвало да се фокусираме единствено върху себе си. Големият тим не губи мач, с цел да има по-сериозен късмет да завоюва идващия “, сподели Моуриньо пред DAZN.

Междувременно “специалният ” разяснява и нападателното изявление на някогашния състезател на Рома и Реал Мадрид - Антонио Касано, което бе публикувано из международните медии.

“Всеки е свободен да има своите желания и да насочва рецензии, само че когато приказваме за другите, както прави Антонио, това е нещо друго. Някои от нас работят във футбола, до момента в който той просто желае да се забавлява. Касано е играл за Рома, Интер и Реал Мадрид. В Мадрид го помнят единствено с якето му. С Рома той завоюва Суперкупата, без да играе. В Интер даже не съумя да завоюва Купата на Ломбардия в другарски мач. Но знаете какво завоювах с Интер, Реал Мадрид и Рома. Той може да има проблем с мен, аз нямам проблем с него “, сподели Моуриньо на конференцията след мача.

В момента Рома е на трето място в италианската Серия “А ” и следва да играе на 1/4-финал в Лига Европа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР