Рома и на практика е четвъртфиналист в Лига Европа. След

...
Рома и на практика е четвъртфиналист в Лига Европа. След
Коментари Харесай

Рома не допусна сензация в Украйна, бивш армеец порази вълците

Рома и на процедура е четвъртфиналист в Лига Европа. След 3:0 в първия мач, " вълците " изиграха мъдро и реванша си с Шахтьор (Донецк), поздравявайки се с победа като посетители 1:2. Пауло Фонсека още веднъж надделя някогашните си работодатели, което ще смъкна най-малко малко напрежението от плещите си, насъбрано след непредвиденото проваляне от Парма в Серия " А ".

След нулева първа част, гостите убиха и дребното останала конспирация с откриващо попадение на Борха Майорал. Юношата на Реал (Мадрид) стигна до отбита топка в дребното наказателно поле и стреля с глава, с цел да я прати в долния ляв ъгъл в 48-ата минута.
 Снимка 523493
Източник:

През тази акция в Лига Европа на Рома им върви да страда от " армейци ". След провалянето от ЦСКА в София, довечера някогашен " армеец " лекичко разочарова " джалоросите ", правейки 1:1 в 59-ата.

Време за чудодеен поврат обаче нямаше. В последна сметка италианците даже си потеглиха като спечелили от олимпийския стадион в Киев, когато Борха Майорал се разписа за повторно през довечера. Голяма работа за неговото попадения свърши захранилият го с головия пас Карлес Перес.

ШАХТЬОР (ДОНЕЦК) - РОМА 1:2 (в първия мач 0:3)

0:1 Майорал (48), 1:1 Мораеш (59 " ), 1:2 Майорал (72 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР