Рома и Лацио играят при резултат 3:0 в поредното "Дерби

...
Рома и Лацио играят при резултат 3:0 в поредното "Дерби
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Дерби дела Капитале - Рома 3:0 Лацио, Пелегрини с невероятен гол

Рома и Лацио играят при резултат 3:0 в следващото "Дерби каузи Капитале ". Първите две попадения за символичния хазаин означи Тами Ейбрахам в 56-ата секунда и 22-ата минута. Голът в първата минута на англичанина е и най-бързото в борбата за Вечния град. Капитанът Лоренцо Пелегрини пък означи необикновен гол от фал в 40-ата минута . След изстрела на халфа топката влетя тъкмо в горния ляв ъгъл на Стракоша.

Сблъсъкът на "Олимпико " опълчва седмия против петия във краткотрайното класиране в италианската Серия А.

"Джалоросите " редуват доста положителни с кошмарни изяви през този сезон, а същото до известна степен се отнася и за "бианкочелестите ". Рома е на единствено точка, само че две позиции зад своя противник. "Вълците " са с 48, до момента в който "орлите " са с 49.

Шансовете и на двата римски отбора за класиране в Шампионска лига са минимални, защото четвъртият Ювентус отвори сериозна разлика наброяваща 10 точки след успеха си над Салернитана.

В 57-ата секунда Лоренцо Пелегрини извърши ъглов удар, който се отклони в напречната греда на Стракоша и подведе албанеца. От обстановката се възползва Ейбрахам, който с бедрото си от към метър откри.

SEEEEEEEE
— AS Roma (@OfficialASRoma)
В 11-ата минута Ейбрахам напредна и подаде добре към Пелегрини, чийто удар с левия крайник бе отразен от Стракоша.

11 минути след ситуацията на Пелегрини пък, Ейбрахам се озова за повторно на страхотна позиция и от броени метри засече центриране на Касдорп, с цел да направи резултата 2:0.

SBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

TAMMY ANCORA! 2-0
— AS Roma (@OfficialASRoma)
В средата на частта Мхитарян изведе Залевски на стрелкова позиция, само че Стракоша сподели страховит инстикт и мазета удара на младия поляк. Осем минути преди края на полувремено Луис Алберто стреля от дъгата, само че Патрисио внимаваше.

Пет минути преди края на първата част капитанът на "вълците " Лоренцо Пелегрини означи свръхестествен гол от директен свободен удар, попаднал тъкмо в горния ляв ъгъл на вратата на Лацио. По този метод атакуващият халф качи преднината на отбора си на цели три гола.

SBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

PELLEGRINI SU PUNIZIONE 3-0
— AS Roma (@OfficialASRoma)
Само две минути след третото попадение Мхитарян можеше да направи резултата още по-кошмарен за лациалите, само че Стракоша отрази удара му в гредата. 60 секунди по-късно Имобиле напредна рисково и стреля, само че бе блокиран от Крис Смолинг в послединя миг.

В началото на втората част Имобиле излъга двама съперници и опита изстрел от 13-14 метра, само че още веднъж неприятелски защитник го блокира в най-ключовия миг.

LIVE / Рома - Лацио 3:0

1:0 Тами Ейбрахам 1`

2:0 Тами Ейбрахам 22`

3:0 Лоренцо Пелегрини 40`(ф)

РОМА: Руи Патрисио, Джанлука Манчини(жк), Крис Смолинг, Роджер Ибаниес, Рик Карсдорп(жк), Хенрих Мхитарян, Брайън Кристанте, Серджо Оливейра, Никола Залевски, Лоренцо Пелегрини, Тами Ейбрахам

Старши треньор: Жозе Моуриньо

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР