Ролята ми в Откраднат живот ме научи да ценя и

...
Ролята ми в Откраднат живот ме научи да ценя и
Коментари Харесай

Стана ясна истинската причина за смъртта на д-р Хинова в Откраднат живот

" Ролята ми в " Откраднат живот " ме научи да оценявам и почитам лекарите. Разбрах каква всеотдайност вършат. Участието ми в сериала ме промени извънредно доста. Осъзнах какъв брой е тежка лекарската специалност, изключително в тези времена. Научих доста за тяхната работа. Обогатих общата си просвета. Загубих доста близки около пандемията с COVID-19. Виждам какъв брой е тежко ситуацията освен у нас, само че и по света. И единствено лекарите могат да ни избавят от това. " Това показа пред " България Днес " актрисата Деси Бакърджиева.

Актрисата се трансформира в една от обичаните персонажи в " Откраднат живот ". За страдание на стотици почитатели, екранната лекар Хинова към този момент няма да е част от лекарската драма малко преди финала ѝ. Героинята на Деси ненадейно почина в тежка злополука, което изуми и натъжи феновете на сериала.

" Решението да напусна сериала бе групово - мое и на сценаристите. Искахме лекар Хинова да напусне по подобаващ метод. Двамата ми родители са с хематологични болести. Трябва да съм до тях и да им оказвам помощ. Аз също имам здравословни проблеми. И нямаше по какъв начин да продължа повече работата си в сериала ", разясни за изхода Бакърджиева.

След гибелта на героинята ѝ в " Откраднат живот " хубавицата получава куп известия и позвънявания от познати и непознати, които желаят да ѝ благодарят за невероятната игра.

" Хората страдат за мен. Разплакаха ме с благите си думи. Получих над 300 позвънявания единствено за ден. И още куп известия в обществените мрежи. Стана ми доста прелестно от казаното за играта ми. Явно оценяваме труда на хората, когато нещата приключат. Радвам се, че публиката продължава да цени българското кино, сериали и артисти. С " Откраднат живот " показахме, че изкуството не е унищожено от пандемията ", споделя пред вестника Бакърджиева.

Актрисата е от съвсем самото начало на хитовата поредност. За първи път тя се появява в края на първия сезон на " Откраднат живот ". Деси тогава бе в ролята на млада специализантка, която по-късно се залюби с доцент Мазов.

" Най-неприятният миг е, че се деля при започване на края на финалния сезон - разкрива Деси. - Прекарах пет прелестни години с " Откраднат живот ". Екипът бе страховит! Изключително огромни експерти. Бях се привързала ужасно доста към работата си. С горест се разделих с този план. Всеки един от екипа бе като парченце от часовник. Бяхме се стиковали по необикновен метод. Направихме толкоз доста сезони и серии. Успяхме да срещнем фена с толкоз доста значими послания от живота на лекарите, а това е необичайност за родна продукция. Радвам се, че нашият екип сътвори казус в сериалите, с толкоз доста серии ", споделя лекар Хинова.

Преди да се насочи към актьорската специалност, Бакърджиева е мечтаела да стане доктор. Или по-точно - еластичен хирург. Това не е инцидентно. В фамилията на хубавицата има няколко медицински експерти.

" Моята прапрабаба е приключила медицина във Франция. И аз желаех да изучавам това. Когато пристигна времето да реша с какво да се занимавам, се отхвърлих от медицината. Осъзнах, че това е извънредно виновна специалност. И не е моето предопределение. Затова се насочих към актьорството. В тази сфера ми харесва, че оставяш послания. Даваш доста позитивни страсти на хората, които те гледат ", сподели Бакърджиева.

С ролята си в " Откраднат живот " Деси се трансформира в една от най-харесваните актриси в България. Феновете не би трябвало да страдат за нея, тъй като напълно скоро тя ще се появи на дребния екран в различен план.

" Предстои ми нов план. Скоро ще научите повече за него ", добави екранната лекар Хинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР