Ролс Ройс е емблема за класа и лукс при автомобилите.

...
Ролс Ройс е емблема за класа и лукс при автомобилите.
Коментари Харесай

Ролс-Ройс на Международния автомобилен салон София 2019

Ролс Ройс е емблема за класа и разкош при колите. Затова щандовете или шоурумите на марката постоянно са като магнит за посетителите. Така ще бъде и на автомобилния салон София 2019, на който Ролс-Ройс и още над 100 изложители ще покажат най-новите си модели, технологии, артикули и услуги за бранша.

Редица марки, които не успяхме да забележим на най-голямото автомобилно ревю във Франкфурт през септември, са заели свои площи за експозицията в София. Така 24-то издание на Международния авто салон София 2019 се обрисува да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната промишленост от форумите до момента, както и може би единственият салон в Европа тази година с присъединяване на всички водещи производители.

Вероятно повода е в другия метод към излагането на колите, който уредниците от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България оферират тази година. Акцентът е в интегрираното показване на крайния артикул с развиването на технологиите, новите концепции за подвижност и цялостното преживяване за потребителите.



„ Светът се трансформира и ние се намираме в развой на софтуерен поврат. Много разнообразни двигателни концепции се борят за доверието на потребителите през днешния ден и място в бъдещето. Важна цел за изложителите и уредника е правдиво и огромно откриване на иновационния капацитет на международната автомобилна промишленост през днешния ден “, сподели Александър Миланов – ръководител на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), уредник на събитието. По думите му изложбените експонати документират както разнообразните концепции на задвижване, по този начин и задълбочаването на дълготрайната наклонност за съгласуваност на автомобила и околната среда. „ Автомобилите през днешния ден са доста по-вълнуващи, удобни и безвредни за околната среда. Тяхното рационализиране се форсира, става все по-осезаемо. Посетителите ще могат да се срещнат с новите софтуерни решения и по време на пробни карания, които дават чудесна опция за проучване на функционалностите, свързани с самостоятелно придвижване на модерните коли “, добави Александър Миланов.

На 12 000 кв.м. изложбена повърхност в Интер Експо Център от 12-ти до 20-ти октомври ще забележим над 100 фирми-изложители и повече от 70 софтуерни новости и автомобилни министър председатели. Последните си модели и технологии ще покажат ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, DR, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS-ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и други Впечатляващ е и броят на колите с различно задвижване – хибридни, plug-in и напълно електрически.

Над 150 автомобила чакат искащите за тестово шофиране в 4-те зони за тест драйв, както и голям брой забавни и разнородни атракции и изненади за посетителите. По традиция един късметлия ще има късмет да си тръгне с чисто нова кола, само че нетрадиционно - ще има опция да го избере сред 12 страхотни автомобила.

Международният автосалон в София е едно от 12-те най-престижни изложби в света, включени в формалния календар за тази година на Международната организация на автомобилните производители (OICA).



Работно Време: 12, 13, 19 и 20.10.2019

10:00 - 20:00ч.

14 – 18.10.2019

10:30 - 19:30ч.

Не чакайте на опашка, купете билет онлайн: https://sofiamotorshow.bg/tickets/

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР