Rolls-Royce Boat Tail бе обявена за най-скъпата кола в света.

...
Rolls-Royce Boat Tail бе обявена за най-скъпата кола в света.
Коментари Харесай

БИЖУ: Най-скъпата кола на света струва 28 милиона долара

Rolls-Royce Boat Tail бе оповестена за най-скъпата кола в света. Цената на всеки образец от това автомобилно украшение надвишава 28 милиона $.

Причината за зашеметяващата му цена е уникалността на автомобила - сега в целия свят има единствено три коли от този модел. Дизайнът му е въодушевен от сантименталните яхти от 30-те години на предишния век.

Всеки от трите 5.3-метрови кабриолета Boat Tail е съединен и ръчно оцветен, всичко в салона е украсено с гилоширани шарки, а на централния панел на таблото е инсталиран часовник Bovet 1822.

Общо във всеки от колите има по 1813 неповторими елементи. Кабриолетът се задвижва от 6,75-литров V12 мотор с двойно турбо. Разработването и производството на този неповторим автомобил е лишило четири години.
свързани новини9096на 08.06.2021
Освен неповторимо прекарване на пътя, Rolls-Royce Boat Tail може да се трансформира и в преносим бар за сантиментални разходки, пикник или чаша шампанско на фона на хубав залез.

Когато се вдигне предния похлупак, колата се разтваря като цвете, в което има чадър, въртящи се коктейлни масички с подобаващите високи столчета и два дребни хладилника. В тях се крият бутилки скъпо шампанско Armand de Brignac.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР