Rolls-Royce Boat Tail бе обявена за най-скъпата кола в света,

...
Rolls-Royce Boat Tail бе обявена за най-скъпата кола в света,
Коментари Харесай

Най-скъпата кола струва $28 милиона

Rolls-Royce Boat Tail бе оповестена за най-скъпата кола в света, като цената на всеки образец от неповторимото автомобилно украшение надвишава 28 милиона $. В момента има единствено три коли от този модел. Дизайнът му е въодушевен от сантименталните яхти от 30-те години на предишния век. Разработването и производството на неповторимия автомобил са лишили 4 години.

Дължината на всеки от кабриолетите е 5,3 метра. Автомобилът е ръчно съединен и оцветен, всичко в салона е украсено с гилоширани шарки, а на централния панел на таблото е инсталиран часовник Bovet 1822. Във всяка от колите има по 1813 неповторими елементи. Кабриолетът се задвижва от 6,75-литров V12 мотор с двойно турбо.

Освен че обезпечава неповторимо прекарване на пътя, Rolls-Royce Boat Tail може да се трансформира и в преносим бар за сантиментални разходки или пикник на фона на хубав залез. Когато се вдигне предният похлупак, колата се разтваря като цвете, в което има чадър, въртящи се коктейлни масички с подобаващи високи столчета и два дребни хладилника, във всеки от които има по една бутилка скъпо шампанско Armand de Brignac.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР